friday.

Allt är klart, wiho! Today is a good day.. jag tror att det börjar vända nu. 
Underbart att det har varit soligt hela dagen och att jag tog en sovmorgonen imorse. Det var jag värd! Jobbet har flytit på. Mycket att göra som det oftast är men det är så skönt när man känner att; fan jag är riktigt jävla bra på det jag gör!

Fick en till framtidsidé idag när jag var på stan.. Jobba på resebyrå! Inte en vanlig som Fritidsresor utan en sån som ordnar mer affärsresor eller äventyrsresor. Jaja, det blir ett senare projekt.

Ikväll verkar alla vara hemma och sova och imorgon kommer mormor & morfar hit, så det blir nog en lugn helg. Har inte träffat dom sen jag tog studenten så det är på tiden. Eftersom jag fyller 20 år om exakt en vecka så borde jag ju få en liten present med, haha. Just nu sitter jag & klurar på vad man kan bjuda på för mat när jag fyller år.. tänkte att ica's hemsida skulle få hjälpa mig lite med det.

Time to drink some tea, trevlig helg!



Jag säger bara ÅRE! NU? Snart? Någon?!

utgång & mys-helg

En underbar lördag med min kära Köpp. Först alldeles för mycket mousserade at my place, vidare till Terassen för att se lite bekanta ansikten och sist men inte minst Saluhallen där Reb och Kb var! Vi fick inga skor, men vad gör det? Tack för en riktigt bra kväll! Söndagsbakismys på Storken igår med Köpp, Reb och Amanda. Söndagar på Storken är så värt, borde göras oftare!

Idag har jag jobbat och träffat mina kära för en fika på Årummet. Har även fattat ett viktigt beslut och jag ångrar det inte en sekund! Visst, ni lär få höra mig tjata en tid framöver men sån är jag, lika bra att be om ursäkt redan i förhand! Annars då? För mycket att tänka på för tillfället, för lite tid och viljan finns inte riktigt där.. Jag skyller på vädret, det gör mig opepp som fan men ska skärpa mig. Nej nu ska jag sluta med det här, ska plugga lite teori för imorgon har jag dubbla körlektioner!
 








nämen vänta nu

Såhär då, kanske?


"har du aldrig sett en praktikant förrut?"

Har haft en underbar helg hos Carro! Vi har hunnit med en massa mysiga grejer som shopping, fika, taco & idol-kväll med hennes klass, skogspromenad och fest flera gånger om =) Orsa lär vara bland de minsta ställena i Sverige men alla hade en sån grym sammanhållning, helt sjukt. Bodde hennes kompisar inte i samma trappuppgång så var de inte många minuter bort.. Väldigt ovant och avstressande att komma dit. Tack!

Sen så har jag hunnit med min jobb, träning & min första körlektion sen jag kom hem. Det gick över förväntan. Nu jävlar! Ikväll vart det en springtur i dimman. Sitter nyduschad och väntar på Desperate Housewifes. Me likey!

 

Vi lämnade spår efter oss på en schnubbes födelsedagsfest.. kul värre. Hittar ni min?




& så lite shopping '

Det blev en shoppingrunda trots allt. Mötte upp Ninni & Sofia och köpte en ny jacka, en mysig halsduk, en kofta och en klänning. Blev en lunch på Cupido där även Julia joinade. Mera mys på stan och sen en sväng till Gränby C. Kom tillochmed ihåg att kolla på Mammas pojkar! Haha älskar det.. Torsdagskvällarna är räddade.

Nu ska jag packa klart & sova för imorn ska jag upp tidigt och åka till Carro. Hejsvejs!

I look to you'

Ledig & solen skiner! Bara jag kunde bli helt frisk.. Sitter här med mitt citron&honungs-te.. godaste som finns. Har redan hunnit med övningskörning, 1-0 till mig. Egentligen skulle jag och Kb åkt till Sthlm och shoppat men hon skulle till doktorn, får ta det en annan dag! Det är ju löning idag så det får väl bli lite shopping i Uppsala istället, det går ju det med. Någon som har lust?

Igår var en effektiv dag. Upp vid halv 8 för övningskörning, handla, powerwalka, sola & så jobba. Fick lite hårvårdsprodukter av en stammis på jobbet. Dom är världens gulligaste allihopa + att dom gör så att jag aldrig behöver köpa något eget :) haha. Riktigt bra grejer med, sånt blir man glad av.

Efter jobbet mötte jag upp mina kära Liz och Kb på Terassen för att avnjuta en Red Bull med dom. Gött! Idag flyttar Liz på riktigt till Götet till deras alldeles egna nyinköpa lägenhet :) Så glad för henne! Men som jag sa igår, det är inget farväl utan bara ett hej så länge! Vi kommer och hälsar på innan du ens hunnit sakna oss.

Nu blire ett bad sen ska jag kolla vad mina vänner gör!

Funderar på denhär hårfärgen.. Tycker Gynning var sjukt snygg i den! Iofs är hon snygg i allt men ändå.. Vad tycker ni?


 


ledig dag.

Ledig. Har varit hemma hela dagen och tittat på OTH, Oprah, tagit mig ett bad med tända ljus och min SOLO :) Jag var så värd det, helt slutkörd.

Idag har jag även bokat min första körlektion. Nästa måndag var det tidigaste dom hade, så då gällere!

Imorgon blir det fika med alla GG's, på torsdag är det löning - shopping någon? Sen blir det sakta men säkert helg och då hade jag tänkt mig en visit i Orsa kanske. Skulle vara mys att se hur mitt hjärta har det!

Näe nu väntar Roast på Berns, PUSS.


sjukis

Idag tycker jag inte att de är kul o vara jag. Jobb igårkväll till halv elva, upp igen imorse för jobb 7 - 19 och samma sak imorn! På allt dedär är jag sjuk.. jag gör inget annat än att nysa, snyta mig och hosta. Kul? Näe. Borde vara hemma från jobbet? Ja, egentligen.

Blev en liten mysis hemma, köpte med mig vindruvor, kex och ost med hem. Känner egentligen att jag behöver lite kärlek ikväll, men det får vänta. Jag vill ju inte ge er baconfebern eller nåt. Nu blir det sängen klockan elva en lördagkväll! Något positivt är iallafall att jag bara jobbar onsdag nästa vecka. Vad händer dårååå? Kom på att jag inte druckit en droppe alkohol på en månad idag så jag kan egentligen förtjäna att göra något kul.
Puss på er.



GE MIG.


:)

Skön dag. Springtur, övningskörning och jobb. Jag är så nöjd med att inte gå ut, bara göra det jag känner för och mår bra av. Har känt ett lyckorus dom här senaste dagarna, jag är tamejfan lycklig! Jag har fått en massa söta sms & samtal av mina vänner idag också.. ni är det bästa jag har :)

Imorgon ska jag käka middag & se musikalen Cats i Stockholm med jobbet. Har aldrig varit på en riktig musikal, kommer bli  riktigt kul! Tjingeling!


what a wonderful day '

Ojoj, vilka dagar jag har haft. Igår var jag uppe med tuppen i tron om att jag skulle börja jobba 6.45 (det stod ju faktiskt i min kalender OCH på schemat..) men det stämde visst inte, passet måste vara bytt någongång som jag absolut inte minns. Iallafall så var jag på gymmet kl 7 istället så jag fick en massa grejer gjort denna måndag ! Träna, sola, övningsköra, shoppa på Gränby C, träffa en vän & göra min lillasyster fin i håret m.m.

Den här dagen hade jag blandade känslor inför.. Efter en mysig fika på Storken med tjejerna skulle jag nämligen ha möte med min chef om min framtid. Men det slutade bra, mycket bra tillochmed :) Nu har jag heltid istället för halvtid med fast lön ! Hon reagerade väldigt bra när jag sa att jag och några kompisar tänkt ut o resa nästa år.. hon förstod mig helt. Grejen är ju bara att jag måste säga upp mig då.. inte lika kul. Mycket att fundera på, och det är bara jag som kan svara på hur jag ska göra.. Ska man
vara bekväm och låta saker vänta eller ta lite risker här i livet? Hursomhelst är jag oerhört lyckligt lottad. Tacksamhet!

 



Såhär såg jag ut idag, min nya mysiga kofta från Gina rekomenderas.

söndag

Kom in från en springtur för ett tag sen. Det var mörkt, kallt & regnigt men så himla skönt. Ni vet den där känslan - man springer och springer och känner att ingenting är omöjligt! Nu är jag nyduschad och ska hoppa ner i min nybäddade säng om inte alltför lång tid..

Gårdagen var riktigt mysig. Jag och tjejerna satt på Liz altan med tända ljus, lite smått & gott och det blev en hel del prat om den bästa resan jag gjort i hela mitt liv; Dublin. Det är sjukt hur mycket det finns att säga om den resan.. man tröttnar aldrig!

Kvällen avrundades på Donken med Carro (som nu har åkt tillbaka till Orsa..) och alla epa-raggare innan det blev sängdags! Perfekt lördagskväll.
  




ja, röda läppar är hett.


yoga-proffset själv

Idag har jag varit på yoga för första gången i mitt liv. Var lite skeptisk till en början men det försvann ganska snabbt. Man kan ju säga att jag var minst vig av alla där inne men de ska de bli ändring på ! Däremot så har jag skitont i ryggen efter att instruktören tryckte ner mina fötter över huvet rakt ner i golvet.. så det kan gå!

Vad som händer ikväll är fortfarande lite oklart, antingen blir det en barhäng, vin hos Liz eller kanske både och, we'll see. Vädret är ju inte det roligaste så man blir ju lite smått opepp. Ha en trevlig lördagskväll iallafall!


'

Precis hemkommen ifrån jobbet. Blir väl en film & en te innan jag somnar :)
Igår hann jag med en fika på 108 med Liz efter jobbet och lite senare på kvällen vart det tacos & mys hemma hos Julia med Sara, Linda och Karro. Underbart. Känns som att man gör sånt alldeles för lite tillsammans..

Imorgon ska det planeras spännande grejjer och på lördag verkar det som att alla tjejer ska samlas under ett och samma tak och styra ihop nåt kul ! Att nästan alla är med händer inte jämt om man säger så. Är inte sugen på varken o dricka eller gå ut men mina girls vill jag mer än gärna träffa.

Tänkte att det här skulle bli ett längre inlägg, men jag orkar inte, så Hejdå!


RSS 2.0