Från oss alla, till er alla;

EN RIKTIGT GOD JUL!





Puss!


22.12.09

maj gådd vilken händelserik helg jag haft. förpartaj med uplandia-tjejerna hos rebecka i fredags sen en Birger på det! Vissa fick ragg, vissa hällde ishinkar på folk och vissa hade bara kul. I lördags mådde jag inte alltför bra men har man lovat sin mamma att man ska handla julklappar så har man. Jag kunde knapp stå, gå och ännu mindre slå in julklappar. På kvällen skulle Pee firas så det var bara att dra på sig klackarna och ta med det mousserande igen. Det var trevligt men jag bangade ur på Saluhallen. Kände mig som en dålig vän men dom hade nog skoj ändå.

I söndags var det personaljulbord på Nord med båda hotellen, mycket trevligt. Efter det mötte vi upp Köppä, Kb, Mickis och Rebecka för en söndagsfika på Storken :)

Idag är det tisdag och jag är ledig.. ojojoj... Ska snart till Gränby C med Ninni&Anki och köpa dom sista klappisarna. Gillar Gränby mycket mer än att gå på stan med alla julstressade människor.. Visst dom finns där också men det är inte lika galet. Först ännu mer teori-plugg. Vill ha körkort NU NU NU.


thebåttenwasnådd

Jaa, lite halv bloggtorka men så äre. Ännu en helg har passerat plus lite till men man kan väl säga att min tidsuppfattning nuförtiden är lika med noll så ni får i princip nöja er med att jag minns vad jag gör om helgerna, hah. Det vart iaf Idol-mys i fredags och efter jobbet i lördags drog jag hem till Rebecca där även Mickis och Kb var. Vi styrde våra high-heels mot en förfest och vidare mot Bj (jag & sofia var iallafall på Bj dom andra var tydligen på Saluhallen) Jaja en kalasfylla som heter duga vart det nog för oss alla. Jag sov jag hela dagen och hela natten i söndags, har aldrig sovit så länge i hela mitt liv.

Har kommit ännu mer till insikt om att vissa är patetiska ovärda idioter men även att jag har världens bästa vänner :) Nu orkar jag inte skriva mer, ska bara fortsätta mysa här framför brasan.

Och såklart.. Grattis till körkortet Sofia, igen. Du är grym!

min jul den ska va kul

Nyduschad och med juligt nymålade naglar sitter jag här och myser i min mjuka morgonrock. Idag har jag fikat och tagit en runda på stan med Pee efter jobbet. Riktigt mysigt och välbehövligt förutom att jag hittade hur mycket som helst som jag vill ha.. Idag fyller även min lillasyster 10. Jag gav henne ett presentkort på hål i öronen, hon blev glad :) Imorgon är jag ledig! Sug på dendu. Inplanerat är lunch-date med mina raringar, vaccination och förhoppningsvis lite övningskörning.

Sitter just nu och lyssnar på Knock U Down. En låt som framkallar en massa känslor och får mig att tänka på Djäknegatan 75. Tror att Köppä håller med? Saknasaknasaknasaknasakna. Hejdå


dumma mig som aldrig lär mig..

ville fräscha upp färgen med en brun toning. hade i den i några minuter och nu har jag svart hår. typiskt mig! menmen, det gör ingenting. tur att det inte är färg iaf.

har haft en mysig helg. jobb fre & lör men de är riktigt kul och jobba nu när julborden dragit igång! hur mycket folk som helst, den ena blir fullare än den andra. (kan ju vara så att jag tycker de är kul för att jag inte jobbar i restaurangen..) hursomhelst, efter jobbet i lördags blev det häng med vin och en Sofia på b la Terassen. Mysigt!

Igår fyllde min mami år, det firades med en mys-söndag, spelade lite Wii, gick promenad och lagade mat åt henne. Gjorde en asgod saffran&räk-pasta, creds till mig! Hon fick b la en systemkamera i present.. hon trodde aldrig att hon skulle få det, såg minsann en liten tår eller två, gullemamma :)

Ryktas om utgång ihelgen, jag säger inte nej. Men nu har jag lite sömn att ta igen, klockan ringer 05:30 imorn med.

Puss!


en helt vanlig tisdag, eller nått sånt..

Kvällens jobb-pass avklarat. Jag är duktig på att köra med praktikanter känner jag. Nejdå, alla vet ju hur snäll jag är, höhö. Har fått många komplimanger för min nya hårfärg av stammisarna och även en presentförpackning med schampoo, balsam och hårinpackning av vår stammis Anders bara sådär, han kan nog vara världens gulligaste! Nu ska jag få min skönhetssömn för imorgon ska jag ägna hela min dag åt att köra halkbana! Alla säger att det är omöjligt att misslyckas, men vet vem jag kan ju bli den första? Vad hände med vädret förresten? Så fort kalendern bytte månad blev det isigt och skitkallt. Ge mig sol!

Nattinatti!

free-time, me-time

Den här helgen har jag varit helt ledig och gjort en massa mysiga grejer. Först middag hos min faster i fredags sen vidare ut till Tensta för julbak hos Jonathan. Julstämningen var på topp! Glöggen var värmd, julmusiken och tomtemössarna var på, lussebullsdegen var på g och mozartkulorna likaså. Jag var helt slut och däckade i soffan runt 1. Sen fick jag skjuts hem. I lördags tog jag mig en välförtjänt sovmorgon sen vidare mot bio med Kb, Mickis och Rebecka. Vi såg "Luftslottet som sprängdes". Den var grym, bästa av dom 3 och jag bet sönder mina fingrar, typ. Efter det blev det mys på Terassen med en hel del vin & drinkar. Sara J och Sofia joinade även dom.

Igår vart det julbak här hemma och idag har jag varit ledig vilket resulterat i att jag fått en hel del gjort.
Bla färgat håret brunt. Känner mig ganska het, vad tycker ni?

 




RSS 2.0