nattjobbare igen

idag är det fredag. jag har nyss varit ute på en skön promenad i solen ( nog för att den är borta men ändå) skulle dra en solning också men några fjortisar ockuperade hela solariet så jag pallade inte.. jobbade natt igår och ska göra det inatt igen, sen har jag lördagen & söndagen ledig. Igår höll Ninni mig sällskap när jag jobbade. hon var visst lite rastlös tror jag, hon är bra mys hon.

I onsdags blev det lunchande på stan som skulle sluta med myskväll, men så blev det såklart inte. Vi drog till Oleary's och drack öl och spelade biljard. Hela stället var smockat med folk! Jag och Sara drog till Red Room, mötte upp en gammal bekant och tänkte dra till P. Vilken tur att vi inte gjorde det, det slutade med efterfest istället. Nice!

Imorrn kööör vi!!


ingen bulle för mig, nejnej

Blev erbjuden semlor 3 ggr idag men jag tackade nej, way to go! Istället åt jag gurka och keso under mötet på jobbet, väldigt gott faktiskt. Annars så har jag spenderat första delen av dagen med Carro som hade en sleepover hos mig igår. Vi gick och solade sen fick jag skynda mig in till jobbet efter en obehaglig upplevelse.. "när man talar om trollen".. haha.

Tog en runda på stan, en fika med sofia & alexander och sen vidare till gymmet. Min träningsdejter dök inte upp men det var skönt ändå! När man väl kommer igång..

Hejdå, imorn är en ny dag!


gratttttis!

Igår fick jag reda på att Carro ljugit för mig om att hon inte klarade uppkörningen.. hon har körkort! 
Hon är en skitkorv för att hon ljög, men grattis älskade vän! Så jävla bra.
Fick även nyheterna att Pee ska åka till London som au-pair. I slutet av mars tills december. Jag är glad för din skull!
Men jag kommer sakna dig otroligt mycket.

Jag har inte alls tagit tag i mitt liv på samma sätt som mina vänner, snarare tvärtom.
Gårdagen blev det som sagt en utgång på Birger, en nykter sådan.
Jag var lite trött och otaggad efter jobbet men egentligen var det en lyckad kväll. Den slutade väl mindre bra när vi gick i snöovädret och ville dö typ, men så är det när man bor i Sverige.
 
Imorgon blir det kanske en trip till estocolmo med mamsen.. den som lever får se!



Vad tycker ni om min nya mössa förresten? Den är nyyy

leet it rock

med Lil' Wayne lyssnar jag på just nu. Så jävla skön! Precis klarat av en 12timmars arbetsdag och jag har anlänt till mitt andra hem den här veckan, Heidenstamsgatan 33.
Sofia står i duschen, Ninni och Anki är och hämtar partyskor och jag sitter och väntar på Carro och Oskar som kommer förbi en stund, gud så jag har saknat dom!  Ikväll lutar det åt en nykter utgång på Birger, måste ju tänka på jobbet.
Igår hängde jag och Ninni med Dan och dom övriga grabbarna. Rätt kul att garva åt hur galna folk är när dom blir packade när man är nykter själv. Så många jag saknar, vart håller ni hus människor ??

fredag mitt i veckan

Idag har jag hängt på stan med ninni, shoppat, solat, fixat tid hos frisören och hälsat på Pee som jobbar och står i på Cajsas kök.. nu är vi fit for fight för ikväll blir det utgång! Snart drar vi ner till sofia och hotellet för en liten fördrink.
Ha en trevlig kväll, det kommer vi ha. Kom på att det är sportlov så nu är väl alla småbarn ute, men vad gör väl det. Hejs!

long time no see

jodå, dålig som man är på att uppdatera så har det väl hänt en hel del sen man uppdaterade sist,
Åre var helt underbart, vill åka tillbaka nu och bo i vår underbara lägenhet, festa på Bygget, bada, basta, åka skidor, å på afterski och bara mysa. Vi var som en enda liten mysig familj.
Efter jag kommit har jag jobbat natt litegrann och ställt om dygnet helt. Sen kom helgen och då vart det spontanutgång efter jobbet. Spontant är bra men jag kände mig lite otaggad i fula kläder och bangade på efterfest.
Sen vart det alla hjärtans dag, eller alla singlars dag som vi kan kalla det för våran del!
Det blev en asnice förfest i Ninni & Sofias nya lägenhet och sen birger efter det, grreaat!
Söndagen var mindre bra men så kan det gå. Nu är jag helt ledig fram till helgen!









ÅRREEEE, hejhej!

1 day to go

Idag har det varit full fart hela dan. Har handlat, solat, packat, varit på personalmöte, hjälpt pappa med bilen i ca 2 timmar, fixat lite allt möjligt och slingat håret. Nu har jag bara kvar att packa ner det sista och fylla USB-minnet med låtar som vi kan lyssna på i bilen. Har idétorka men jag ska iallafall ladda ner Infinity & No Stress. Med dom två låtarna kan det inte bli annat än bra, det kommer bli grrreat! Nu ska jag blåsa håret och be till gudarna att det inte är gult, sånt har jag inte tid med! Klockan står på ringning alldeles för tidigt imorrn så det är nog dags, ses & hörs!

36-timmars-jobb-helg

helgen har varit lugn, för lugn.medans mina kära vänner har varit ute och roat sig med alkoholhaltiga drycker har jag snällt stannat hemma. det är iofs svårt att göra något kul alls när man jobbar fredagkväll, hela lördagen och söndagen från 7 - 19. Mördarpass som en annan sa.
Jag har iallafall inte gjort av med några pengar, jag var inte bakis på jobbet och jag har även fått lit e kvalitetstid med la familia och sett den andra narnia-filmen. nu taggar jag till nästa vecka istället, HELL YEAH!
Hann med lite sushi och kinabuffé med Julia efter jobbet, jag kände att jag var värd det.



RSS 2.0