P&L imorgon!

Lördagen var galen.. en upplevelse helt enkelt. Temat för kvällen var "omaka" så folk hade blandat mjukisbyxor med kavajer, killar med klänning, vinterkläder och allt möjligt. Igår gjorde jag ett hembesök i Storvreta, det var mysigt. Man uppskattar sin familj mycket bättre när man inte träffar dom varje dag. Idag blir det sol & bad, köpa mat & alkohol och ta en sista runda på stan. Imorgon drar vi ! De flesta drar idag men jag och Kb sätter oss på ett tåg imorgon. JAG LÄNGTAR !!


jobb en midsommarafton

Tur att det är dåligt väder denna midsommarafton, för jag jobbar! Tyck synd om mig lite.. snällårå. Folk har flytt härifrån till Östhammar, Öregrund, Skutskär.. you name it. Finns väl ngt jag skulle kunna göra när jag slutar men sen så börjar jag kl 7 imorgon med. Det blir till att fira midsommar imorgon istället, vi skulle visst till något ställe som heter Pottåker, gå på bondfest i en lada och sen sova i  husbil. Inte något man gör varje dag lixom. Vi skulle gå i skogen för att komma dit så man kunde inte ens ha heels, men jag och Ninni skiter nog i det, babes i bushen som vi är.

Annars då? Jo, veckan har gått riktigt fort som den alltid gör. Personalfesten var riktigt lyckad ! Det blev lekar och partyparty inne i restaurangen med en skön musik och dans med folk i alla olika åldrar, det är det som är skönt med jobbet - alla är störtsköna fast vissa passerat 50.

Jag har jobbat lite natt, gått ut på Snerikes med Linnea & Julia, riktigt bra kväll/natt/morgon & mycket har jag nog att tacka Lina för det, tack för en riktigt bra kväll ! Dagen efter mådde jag som jag förtjänade men det vara bara att bli pigg igen för jag och Sambo skulle vara barnvakter åt mina systrar hela dagen, mami & papi firade sin 20-åriga bröllopsdag :)
Det var en riktigt mysig dag, minigolf, en runda på stan, matlagning tillsammans och sen hyrde vi film med Reb & Carro.

"My best friend's girl" & någon äcklig skräckis som jag verkligen inte bode låtit kolla på blev det, men dom har nog återhämtat sig får vi hoppas..

Sambo har lämnat mig över midsommar så igår drog jag en sleepover hos Mickis & KB, film & mys vart det. Ikväll blir jag nog ändå själv, usch vad jag hatar att vara själv :( buhu

Har även hunnit med att köpa en ny mobil, en rosa Samsung - samma som Sambo har. Den är inte lätt att förstå sig på men nu börjar det ta sig.. näe slutpratat & back to work.

Hoppas ni får en bra midsommar allihopa!

ljuva söndag

Sitter här och äter min frukost klockan 3 på eftermiddagen, har jobbat natt hela helgen så det är min ursäkt. Rebecca kom och höll mig sällskap ända tills klockan 5 imorse med sin take-awaypåse från Donken. Hon räddade min natt, tiden gick så mkt fortare och jag hann ändå med allt som skulle göras ! Förresten fyller hon hela 19 år idag, grattis !





Den här lappen låg och väntade på mig i köket. Jag har världens bästa sambo ! Köpt en massa mat och fixat blommor till balkongen har hon och hennes mamma gjort också. Nu ser det ut som att ngn bor här igen och balkongen är supermysig !

Vid 4 är det personalfest på jobbet, det som var planerat var brännboll, grillning och andra utomhuslekar. I det vädret? No way, jag vägrar ! Bäst att göra sig i ordning.


how can I put into words..

Sitter här och myser i min ensamhet igen med mitt morgonkaffe och lite bra musik. Ska snart ut och springa tänkte jag, i pissvädret. Sara har precis åkt till gymmet men jag kände att det tar vi senare. Idag blir det möte på jobbet sen fram emot kvällen ska vi dra oss mot Mickie och Kb, det blir väl en drink eller två för vissa, vi får se.

Igår vart det lite häng hos oss som sagt, det var väldigt trevligt. Kaffe, sjuka filmer och lite "Do It" när vårt sällskap byttes ut lite senare mot kvällen.


 



Helgen som var var det ju som sagt studenten för 90:orna, kikade på Rebecca när hon sprang ut, hon var så fin så ! Drog oss ner mot stan där flaken åkte omkring. Vidare mot Sambo i Björklinge till hennes mottagning. Därifrån till Örbyhus där Mickis & Kb höll till för lite förfest och sen vidare mot Terassen där vi hängde resten av kvällen, det fanns ingen anledning att gå därifrån. Lördagen kom. Hade sprängande huvudvärk hela dagen men hade någonstans i dimman hade jag lovat Julia en utgång på Birger för att se Veronica Maggio, bara att tagga till igen. Det blev ett besök på Norrlands med några glas billig cider för oss två sen var kvällen gjord. Mötte upp Linda och Emma och hade en rolig kväll ! I söndags var det som sagt flytt.


inflyttad

Sitter och väntar på att sambo ska komma hem från jobbet. Har precis lagat mat åt oss båda, kycklingfilé med lite olika grejjer, mums. Yes nu har vi äntligen flyttat till Djäknegatan, eller i söndags för att vara korrekt. Det är underbart! Vet inte hur jag någonsin ska kunna lämna stället.. Inflyttningsfest, förfest, grillkväll och allt annat skoj måste planeras snarast.

Sara och jag har upptäckt Röborundan de här två dagarna, den kommer vi springa varje morgon den här sommaren, hur mysig som helst. Idag blev det även spinning, en kik på Kb & Mickis lägenhet och en runda på stan med Nin. Har hittat så mycket jag vill köpa till mitt rum, men det nödvändigaste först.

Sara ringde nyss, hon tar med sig Mina och Amanda hit och det blir även ett besök av Rebbis och Carro.

Vi hörs!


ärre schtek ?

Igår var första dagen jag fick njuta av det underbara vädret. Jag köpte en påse jordgubbar och drog till Mickis och Kb, vi låg och stchtekte på hennes altan hela dan. Vid femtiden var det dags för mig att springa Vårruset med jobbet. Springtävling bara för tjejer med Peter Siepen som entertainer.. det var nice. Jag kämpa som fan, jag är fanimej stolt över mig själv ! Efter turen blev det picknick med allihopa sen tog jag mitt pick & pack och skyndade mig tillbaka till Kb. Dit kom även Gränby och det blev chillkväll med vattenpipa, vodka orange, läskiga samtal om anden i glaset och avslappningsband (?)

Idag vaknade vi upp till en inte lika rolig dag, lät klockan snooza några timmar och åkte sen till jobbet. Skulle aldrig klara av att bo där ute med tågen som är försenade en halvtimma.. hallå vissa har faktiskt jobb att komma i tid till. Jaja hursomhelst, imorgon ska jag ta till stockholm med min mama och på fredag blir det röj ! Studenten väntar för några av mina vänner.. ge dom fint väder nu då, det är dom väl ändå värda.


Om 6 dagar flyttar vi


RSS 2.0