It has always been him.

Har haft en riktigt bra gårdag & kväll. Först en snabb promenad i solen, sen New Moon. Ja, den var asbra! Jag är kär, det blev vi nog alla tre och att döma av folks reaktioner i biosalongen så tror jag att jag talar för dom också.. Jag ska lätt se den snart igen.

Förfest hos Amanda med P & co och sen vidare till Smålands. Mange Schmidt och Tomas Rusiak var där och körde, inget man lyssnar på i vanliga fall men det var nice. På tiden att jag drog ut på en nation, jag älskar´t. Mycket skönare stämning, man kan komma precis som man vill plus att det är asbilligt! Ibland ska man inte klaga på Uppsala alltså.. Asbra kväll!

Idag har jag hängt med Linnea och Anna P och käkat köttbullesmörgås. Skrattar är det enda man gör när man umgås med dendär familjen, ni är ju för sköna. 

 Har hunnit med att titta på Slumdog Millionare också. Grym film! Nu blir det sängen, klockan ringer 05:30. Avis?

Jag bjussar på denhär från igår;







trött som en gnu

Blir en tidig kväll. Jobb igår sent, jobb idag från 6:45 & teorilektion på kvällen. Fick verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna.. nu blir det TVn och lite varmt vatten med citron & honung. De är gött de. Jag lär däcka direkt.

Mysigt idag var iallafall att jag fick träffa Kb & Lizette som kommit hem för några dagar över en chailatte på 018.

På lördag ska jag se New Moon med Sara & Rebecca, som jag har längtat.

Jag behöver lite spänning.. det är bara same old, same old.. men jag vet. Det kommer !!

Ungefär såhär känner jag mig. Go'kväll!




det är ju så fint..


att jag måste dela med mig. Sitter och lyssnar på gamla låtar med Michael, Queen och Elvis.
Genier är dom allihopa, vilket jag inte riktigt insett förrut. Just nu är det iallafall den här låten som berör.




20 barre o allt..

dålig uppdatering så det skriker om det.. jojagvet. Har hunnit fylla 20 år. Det var en riktigt lyckad födelsedag med middag & utgång på det! Tack alla för att ni kom även fast många skulle upp och jobba dagen efter. Plus alla finfina presenter. I couldn't be more happy :) Jaa sen då? Låg deckad hela helgen efter det sen har det varit jobb måndag - söndag. Har helt enkelt haft för mycket att göra. Kan ju säga såhär.. jobb check, vaccinering check, riskettan check, receptionsmöte & brandutbilning på jobbet check, körlektioner check. Jaa nu kom jag inte på mer för tillfället men de har vart mer. Idag har jag iallafall leeedig. så himla underbart :) gick upp av mig själv vid halv 1, tog mig en springtur (har varit alldeles för lat denhär veckan) och sen tog jag mig iväg på första delen av min teorikurs.

Helgen har varit lugn och full med jobb men jag hann iallafall med en mysig kvällsfika på Storken med Köpp och Ninni i fredags och att fira Angelicas födelsedag en snabbis på Plock i lördags. Såå mysigt ställe.. Jag föreslår att vi går dit snart igen allihopa, vad säger ni tjejer?

cleaning lady

Sådärja.. nu är det städat & fint i hela huset. Mitt rum har också fått sig en riktig uppryckning, har äntligen satt upp mina svarta blommor på väggen. Så fint så!
Nu ska jag fixa mig lite sen bär det iväg mot jobb, men först lite övningskörning. Träningen får vänta.

HERRRÅÅ







huvudet är inte riktigt på rätt ställe..

Missar körlektioner & glömmer träningskläderna när jag ska träna (inte så skönt o träna i jeans) .. skyller på att jag har för mycket i huvudet, alldeles för mycket! För att vara senil vid 20 års ålder är inte riktigt ok! På tal om 20 ja.. På fredag, på fredag! Har iallafall inte bara glömt en massa grejer utan fått en hel del gjort. Tråkiga grejer men ändå nödvändiga. ICA-kort är beställt, vaccination bokad,riskettan och halkbanan är bokad och jag har bestämt allt till min birthday. Alltid något. Nu äre bara kvar att handla, laga mat & städa. sköj!

Hade en underbart mysig & lugn helg med mormor och morfar.. hade saknat dom som fan kom jag på! Så skönt att veta att dom är stolta över mig och stödjer alla mina val i livet, dom är guld värda :)

 

 




RSS 2.0