smider planer..

Jag och Sara smidde några nya planer på gymmet ikväll. Barca är redan spikat sista helgen i Augusti med alla brudar och lite senare i höst eller tidig vår blir det en bartenderutbildning. Jag ska! Inte så jättedyrt och förmodligen asroligt. Frågan är bara om man ska köra en lite roligare och kanske mer oseriös kurs på Magaluf eller lite seriösare och kanske tråkigare i Sthlm eller Göteborg?

Det är frågan.. jag är taggad iallafall! Asbra merit också ju. Nu lockar sängen snart. Tillbaks på jobbet imorn. Tjohej!

every night I wonder who do you dance for

Pjuuuh, nattveckan är över. Älskar mitt jobb ibland ändå alltså, har både haft en massa roliga och även mindre underhållande gäster haha. Iallafall, "ledig" idag så det blir träning med Köppä ikväll, kanske lite solning på det och filmmys, we'll see..

Nu är frågan.... vad ska man göra i höst? Jag trivs bra här men man vill ju inte fastna och man vill ju hitta på saker medans det är som enklast.

Jobba eller plugga? Byta jobb? Flytta eller skaffa lägenhet här? Spara pengar så man kan resa igen? Plugga spanska? Jobba utomlands? Flytta till Norge? Valen är många.. en sak är säker iallafall.. körkort är på G inom KORT!



Jag & min raring :) tänk när man var sådär liten.. då fanns inga val, man bara var.


in the middle of the night

Jobbar natt hela veckan. You can call me Nattugglan. Sover bort i princip hela dagarna och brännan är all gone. Men jag ska inte klaga, pengarna rullar in och jag hinner med en hel del mysigheter ändå. Middag på Villa Romana följt av förfest och Birger ihelgen och Ikea 3 dagar irad. Sofia och Köppä har ju köpt lägenheter så vi har blivit involverade i det allihopa. Nejnej jag är inte alls avensjuk..........

Har även hunnit med middag med Julia och Pee på Åkanten i tisdags och reunioun på 018 igår, tom Liz & Carro var där. Vilka fina vänner jag har! Nästan hela ligen var där, som på den gamla goda tiden. Nu ska jag chilla lite i soffan innan jag börjar jobba vid 22!


 



underbar kväll!

Sitter och chillar lite i lägenheten i min ensamhet. Brudarna tog en trip till Rullsand men jag behövde sova. Bakisångest så de heter duga men gårdagen var allt annat än dålig! Efter jobbet tog jag mig till Alle & Hårguiden, hon fräschade till håret med lite slingor, supernöjd är jag!
Köpp kom och mötte upp mig sen stressade vi hit & dit och kom tillsist fram till Örbyhus och Kb's place. Hennes pappa hade 50-årsferre och jag, Köppä och Mickis fick äran att joina. God mat, roliga lekar och frågesport blev det en hel del av innan vi drog mot Birger. Idag (eller inatt snarare) jobbar jag 19-07 och samma sak blir det imorn. Hej & hå..

lever livet på landet

Sitter just nu hos mormor & morfar ute på landet och bokar min tågbiljett hem. I fredags tog hela la familia bilen och drog till släkten 45 mil bort för att fira min lilla kusin som konfirmerade sig igår. Eller liten och liten.. han är typ 1,90 lång med basröst men i mitt huvud är han fortfarande liten..

Igårkväll efter en  underbar släktmiddag & kvällsbad blev det en springrunda med mami och syster. Tänk er en grusväg längsmed en massa åkrar, varmt väder & kvällssol. Det här skulle jag kunna vänja mig vid :)

Idag vid kl 3 ska på födelsedagskalas hos en gubbe som bor här, men innan dess ska jag väl hitta på nåt kreativt som att baka eller läsa en bok. Ibland får man låta som en 50 +

Over & out babychones!


RSS 2.0