confused

Precis hemkommen rån adidasparty i Örbyhus. Det var trevligt. Jag & Carro kikade förbi en sväng, blev nyktert eftersom jag jobbat hela kvällen och ska jobba imorgon med. 

*

Igår satt jag & en av mina bästa vänner och pratade om hur mycket tid som går åt till att fundera över helt oväsentliga saker.
Man tänker på hur saker och ting skulle kunna vara, varför man gjort si, varför man gjort så, tänka negativt, klaga på onödiga saker eller tjata om att man borde ta tag i vissa saker osv.. Ibland förstår jag inte hur bra jag har det. Jag har underbara vänner som jag älskar, som älskar mig och som jag umgås med nästintill jämt, en stor umgängeskrets utöver de närmsta, en underbar familj som ställer upp för mig och stöttar mig i allt jag gör, världens bästa jobb där jag trivs hur bra som helst och känner att jag är bra på det jag gör, jag "har hälsan", jag och sambo flyttar nästa måndag, jag är påväg att ta körkort, jag & Sara sparar till vår framtida Asienresa.. ja listan kan göras längre. Men ändå så blir jag så rastlös, känner att jag ständigt behöver förändring och känner mig så otillräcklig. Tänk om något hemskt skulle hända.. Skulle jag klara av det lika bra som folk runtomkring mig klarat av många saker? Det gäller att inte tänka så mycket.. bara leva livet och ta varje dag som den kommer. Jag ska fan inte klaga.. Jag har det bra, så bra.

270509


Tänkte köra en liten uppdatering innan det blir sängen. Dagarna rinner iväg fort som tusan som dom alltid gör. Rebbecas skiva har hunnits med. Vi var lätt skönast på Birger med våra studentmössor, klänningar, nallebjörnshalsband och visselpipor från vår student förra året. "Va, tar ni studenten nu?" fick man ju höra X antal ggr. Dagarna som gått har jag jobbat mest, fått se en liten gnutta sol, övningskört och sånt där bra. Idag har jag tvättat hundratals tvättmaskiner, liten överdrift det kanske var tre.. men jag är inte van så det är min ursäkt. Har även hunnit hälsa på farmor och Ninni & dan, Ninni var duktig och lagade middag som jag blev bjuden på :)
Imorgon står klockan på 05:30, jobb, träff med Julia och kvällsspinning står på schemat.



då & nu.. =)

myspys


Sitter här med ont i halsen och tycker synd om mig själv. Sara ligger i sängen här bredvid och tycker nog ännu mer synd om sig själv, men det stoppar inte oss från att gå på skivan ikväll - nejnej. Det kommer bli riktigt nice !
Får snart tvinga upp henne så vi hinner med allt vi ska göra idag.

Veckan har varit lugn som jag trodde. Massvis med jobb, träning och mys. I torsdags körde vi en runda på stan med bryggan och annat mys, sen drog vi vidare till Vreta och badade tunna. What a wonderful day i say.
Gårdagen vart lugn men väldigt lång, jag Ninni och Sara spelade Guitar Hero, åt popcorn och tittade på JallaJalla, dom fick typ bära ner mig till bilden för att jag var så trött sen (typ alltså) Nej inte tid att sitta här längre, hejdå !




vi är mysiga.

'



  " Inget kommer gratis, men ingenting är omöjligt "

Jag vill, jag kan, jag ska.



Ny vecka betyder nya tag


Just precis, bort med det gamla och in med det nya. Allt gammalt är glömt, nu kör vi. Har precis kommit hem från en händelserik dag. Har övningskört, ååh så kul det är.. jag känner att jag är på G snart. Sen besökte vi farmor på sjukhuset, hoppas verkligen hon mår bättre snart. Inte roligt att se henne sådär..

Efter det blev det shopping och spinning med Köppä & Jonte. Sist, fotbollstittande på Oleary's. Dif - Aik, ingen vidare match men ceasarsalladen var god och jag hade bra sällskap så jag summerar det hela till en riktigt mysig dag/kväll! Nu blir det lugnt med jobb och träning fram tills söndag då Rebecca har sin studentskiva. Vi ska vara bästa grejen.. längtar så jag dör (nästan då)

I lördags; Förfest hos Dan sen vidare för utgång. Birger för vissa och Platina för andra. Bra kväll !


 


Nä nu är det dags för sängen.. imorgon är en fullspäckad dag!

lördag.

Vad har hänt sen sist nu då? Jo juste, kontraktet är påskrivet ! Jag säger det igen, nice.
Annars har det blivit jobb, mys och ännu en utgång i onsdags. Det var skiva på Birger och jag är ju inte den som bangar.. Igår vart det först jobb till 22.30 sen vidare till Terassen som vanligt. Det vart en spontan kväll, mötte upp de andra packade brudarna medans jag var själv var nykter. Var inte så pepp till en början men sen drog vi vidare till Teatern där det var ännu en skiva och fullt med folk. Det blev en riktigt lyckad kväll trots allt. Hade riktigt kul plus att jag inte varit bakis idag, strålande. Snart blir det middag och sen tänkte jag bege mig mot Rebecca där Kb befinner sig.
Om jag säger Platina ikväll vad säger ni då?


120509

Sitter här och äter frukost framför TV:n och kollar på Extreme Home Makeover. De ska bygga ett hus och kyrka till folk som fick blev av med sitt hus i tornadon. Man blir ju alltid lite rörd när man tittar på detdär programmet.

Idag ska jag in till stan, träning och fika med Linnea P står på schemat, yees she finally back from London !


Skivan i förrgår var riktigt nice ! Vi började med en förfest hemma hos Gustaf, vi var ett härligt gäng på 12 pers som våldgästade Saras skiva. Tror nog allt hon blev lite glad av att se oss :) Det slutade med att alla splittrades förutom jag & Kb som var kvar sist av alla på Birger och fick sen skjuts av en snäll vän till andra roligheter, typ grillning av mashmallows och annat skoj.

lugnt & skönt, eller ?

Jobb, jobb, åter jobb och så lite mys hemma hos Pauline. Det är min helg så långt. Kom hem för en liten stund sen. Det vart mys med vattenpipa, chips och kaffe i hennes vardagsrum. Mina vänner var så rara och hämtade upp mig i Storvreta, annars hade jag väl däckat på soffan och sovit hela kvällen. Hursomhelst, riktigt mysig kväll ! Känns skönt att inte dra ut en lördagkväll, men det där är väl en "fas" som en jobbarkompis sa idag. Och lugnt blir det ju inte heller för den delen.. för imorgon är det dags för SamboSaras studentskiva ! Det blir övningskörning, träning och kanske en solning på dagen sen hittar ni mig på Birger.




vi kör antagligen på den här dräggiga stilen imorgon med, eller vad sägs ?


svennebanan

Nu var det föör längesen igen, inte bra inte bra. För mycket har hunnits med.. får bli en snabbresumé av en del av det. Jobbade natt större delen av förra veckan men hann ändå med en himla massa, sömnbrist for sure.

Det bästa som hänt är att vi bestämt oss för en lägenhet, den är vår ! Kontraktet skrivs på nästa vecka. Jag ska bli sambo med Sara i en trea med balkong på Djäknegatan 75, fyfan vad fint.

Annars då? Valborg har passerat och det vart lyckat. Tyvärr så jobbade jag ju som sagt natt men jag deltog i festligheterna på dan. Det blev Ekonomikum med resten av jordens befolkning och sen vidare i en husbil hem till Niclas där vi grillade, det var mys.

Helgen spenderades hemma hos Jonte, i fredags grillade vi & kikade på skräckis. Bara jag som låg kvar och tittade tillslut fastän den var sjukt dålig, haha. De flesta stannade kvar hela lördagen och mös. Vi körde kubb och vattenbrännboll. (Man doppar huvet i hinkar när man blir bränd). Sen lagade vi mat, mös ännu mer och rökte vattenpipa. Varför man inte hänger där oftare kan man fråga sig. Underbart. I söndags vart det jobb 7 - 19 sen vidare till Reb för att fixa mig. Vi tog sen cykeln ner till dom andra som förfestade i Stadsparken. Det var dags för Expo & GK's skiva på Birger, sjukt lyckad kväll !

Denhär veckan har jag chillat med mina vänner mest, kikat på lägenheten och jobbat. Igårkväll körde jag ett häng på Terassen med Kb & Mickis efter jobbet. Haha sjuk kväll. Dags o sova, Hejdå.

RSS 2.0