-

dö.

tacksamhet

Sitter just nu hemma i mitt stökiga flickrum och dricker en egengjord smoothie med ananas, banan, äpple, kokosmjölk och lime och bara tar det lugnt. Inte för att jag vet hur man tar det lugnt för jag gör det aldrig men jag försöker, tro mig. Mycket som har hänt sen sist iaf.
Mina fina Rebecca och Michaela är tillbaka på svensk mark så nu är vi alla samlade igen :) Underbart!

Lite mer saker jag är glad för tillfället är "we <3 house" på framfickan imorgon, barcelona på tisdag och att jag, Sofia och Köpp har bokat Gotland 14 juli! Har inte vart där på cirkus 17 år så det är på tiden tycker jag.

Annars rullar allt på vanligt, övningskörningen är återupptagen, träningen inför sommarn är igång och jobbet rullar på på Scandic. Blev extra glad idag då hotelldirektören mailat ut till alla kollegerna på hotellen och berättade om en gäst som berömt mig inför honom. Det är sånt som gör att man blir extra taggad på att fortsätta :)

Något vi inte får glömma och nämna är ju såklart Maggios nya också.. den gör mig helt varm i kroppen och hela skivan går på repeat 24/7. Det var det det. hörs när vi hörs!


RSS 2.0