lördag!

Ikväll äre paaaarrtttyyy.


bandyhelgen avklarad

Jobbade till halv elva igår, men var ändå sjukt taggad på o hitta på nått så jag slängde iväg ett sms till Sara som var på, det är givet. Hon är bra hon ! Hon mötte upp mig och vi drog vidare till Terassen. Där joinade vi Dan & co och partyhumöret där inne var på topp. Rebecka hade försökt tvinga med mig till Gottsunda hela kvällen och vi blev erbjudna gratis skjuts direkt från Terassen så why nooot. Vi drog dit, mötte upp Rebecka, Kb och Mickie och alla deras vänner. Branco's var stället för kvällen, Gottsundas enda uteställe haha. Det var det sjukaste stället jag varit på, dom vi var med va assköna men resten var alkisar och importer som var på jakt efter lammkött. Stället låg i en galleria och folk satt och rökte där inne, sjukt. Spårad kväll men jag hade iaf jävligt kul ! En upplevelse kan man säga.

Tog med mig sushi hem idag, var så himla sugen ! Har varit på så himla bra humör hela dagen, kanske är vädret =) Sov litegrann sen va de dags och jobba 18 - 01, det var lugnt trots att det är bandyhelg så det blev mest skitsnack och kaffe med min kära kollega Daniel. Är sjukt rastlös efter allt kaffe. Tänkte dra in till Terassen till de andra efter jobbet men det blev en bangning trots allt, dom lät cpfulla hela högen ;) Imorgon ska jag möta upp mina ladies och käka brunch på Uplandia, det blir bra !

Hoppas ni haft en bra helg.

vill börja med att..

Vill börja med att säga Grattis till Mickis och hennes körkort och Sannela och hennes 20-årsdag! (klockan är iofs över 12 men ändå..) Ni är grymma!

Japp, så idag har man testat curling dårå. Konstig sport men jättekul o testa på. Jag och Rebecka var i samma lag, oslagbart team skulle man kunna tro men så var inte fallet. Vi förlorade rätt hårt men det var kul iaf ! De andra skulle käka middag medans jag skulle jobba, det var en sjukt stressig kväll så jag fick äta min mat kall i min ensamhet senare på kvällen, haha. Idag har jag även hunnit med ett spinningpass med Köppen och Jonte, fyfan så schönt det är ! Känner sig som en ny människa efteråt. Har känt mig trött hela veckan, även om jag känner mig på topp på samma gång. Tror det kallas sömnbrist, jag mår bra psykiskt men kroppen hänger inte med, haha. Därför lär jag ta tag i det där med sömnen just nu. Godnatt.


kör ba, kör

Dagarna går och går och så vart det onsdagkväll! Btw så är min sminkväska återfunnen.. jag hade tappat den på Saluhallen, haha hur lyckas man.. Iallafall, nu är jag lycklig igen och solen har ju börjat visa sig så det kan inte bli more great. Tänkte summera dagarna som gått litegrann eftersom jag vet att det är rätt så spännande läsning. Måndagen bestod av fika med mina kära damer, jobbade på Uplandia och drog vidare för en filmkväll hos en trevlig man med mina trevliga ladies. Det blev Ballar av Stål, Betapet och planerande av vår framtida lägenhet, ( central 2a söker, max 2000 :- !! ) Anyway, det blev tisdag. Dan mötte upp Ninni, Sara och mig, brun som en neger från sin Thailandsresa och vi käkade världens godaste pastasallad på Rififi, rekommenderas starkt! Kvällen fortsatte med en trip till Gränby C och vidare till my place, Jag Carro och Köppis var nostalgiska och lyssnade igenom gamla blandskivor. Idag har jag jobbat 3 timmar på morgonen, tagit en tripp till Ikea och frisören, simmat med Köpp och sen dragit en fika på Wayne's. Nu är Köpp här och vi kikar på Dirty Sexy Money. Imorgon är det spinning som gäller och efter det är det jobb och curling ( ! ) med jobbet. Ska bli grymt kul.. aldrig testat det förrut. Kommer vara Bambi på hal is  ! Sofia och Rebecka ska med så det blir kul iaf. Nej nu blev det ett långt inlägg men nu har iallafall Sara ngt att läsa.. synd bara att jag inte samma fantasi som den kvinnan har.. för roligare info om våra liv gå in på sarakoppa.blogg.se.

HEJDÅ


no makeup

Min sminkväska är borta! Bortsupt. Det som suger mest att jag för en gångs skull lagt ner pengar på sminket och köpt lite dyrare bättre grejer (som jag absolut inte har råd att köpa igen) Fan.. Ska iallafall pröva mitt sista hopp imorgon, ringa till Saluhallen och höra ifall den är där. Please!! Ja, Saluhallen var det ja, det var där vi var igår. Kvällen började med förfest hemma hos KBs syster med både nya och gamla ansikten, ett riktigt skönt gäng. Efter dans, kortspel och skitsnack drog vi in till stan och det blev utgång, vart sa ja visst nyss. Älskar det stället! Alla andra ställen känns ovärda om man jämför. Hela tiden fram tills imorse när jag gjorde min hemska upptäckt så ar jag haft det toppen, tack alla för en superkväll! Söndagen har spenderats gömd inne på BlomsterCity med Sara tills hon slutade, jag mådde piss men det var mys och det var kul och se Sara in action på jobbet, hon är så duktig så ! Sen kom Maja och vi tog en kaffe på bryggan i solen, vårkänslor for sure! Vi hann även med en sväng till hotellet där även Sofia arbetade och stod i (läs: löste korsord..) Sara och Maja drog vidare till relaxen på Fyrishov och jag åkte hem och tröstade mig med chips och lösgodis.



fredagen den 13e

Fredagskväll! Har precis tagit farväl av min kära vän Linnea P som beger sig till London imorgon.
Men det är är inget riktigt hejdå för jag kommer och hälsar på dig om en månad, högst!

Denhär veckan har gått i lugnhetens tecken. Lina fick med mig på spinning igår och det var tur att hon gjorde det för det fick mig att gå på det idag igen, man känner att man klarar allt efter dedär passet, wiho. Har valt temuggen denna vecka istället för ölflaskan och det känns skönt, haha. Imorrn ska jag möta upp Sara J i stan för inhandling av partykläder och presenter för imorrn har vi 20årsdagar att fira! Hoppas på en riktigt mysig middag och sen Platina. Har saknat er tjejer!

Förövrigt så börjar min & saras resa styras upp. I november gäller det och jag kunde inte längta mer!

Ha en bra helg mysungar!



En annan resa, närmare bestämt Dublin.
Snart ett år sen.. favorit i repris, någon?

...

See I had to go, see I had to move
No more wastin time, you cant wait for life
we're just wastin time, where's the finish line

*

Idag fyller min raring Sara KB hela 20 år, grattis! Saknar dig, men ihelgen ses vi iallafall!
På din stora dag så tänkte jag att det var dags för lite nostalgi från när vi var asfräscha i Turkiet för 2 år sen;






 














Alla Mehmet's, Mustafa, Crazy Murat, dvärgen, tjockisarna med rakin, bli antastad, fotograferad och sen jagad genom hela Robin Hood, Norrläningarna, Marmeladen, moppeturer med 5 pers på en moppe, svettiga turkar, gymma i en park mitt i natten blanda groggar med nyponsoppa, "Last Night" och allt annat, vilken resa va?

Annars har det varit en lugn måndag. Alla som känner mig vet att jag väldigt rastlös och får panik så fort jag är hemma så det har inte varit lätt men väldigt behövligt. Jag har städat lite, solat och färgat min utväxt. Jag ser numera ut som en kyckling i håret! Men jag har hört att kycklingar är söta och snart är det ju påsk också så, varför inte ?! Igår vart det mys hemma hos Carro med Emma. Dom kom och hämtade mig på jobbet sen handlade vi Ben&Jerry's, chips, dip och popcorn. Onyttigt men jag har kommit på att Ben&Jerry's - Cookie Dough inte är ett dugg överskattad. Mumsis!
Nu ska jag dricka te, hejdå!

ajajaj.

har sån jävla värk i ryggen. känner mig som en gammal 90åring och får panikont så fort jag ställer mig, baaah. Ninnis och Sofias bäddsoffa var nog det värsta jag varit med om.. tror inte jag sovit en blund inatt plus ryggen då. Jag förtjänar att sitta ner en stund. Igår vart det filmmys med Sofia, Ninni, Carro, Köppä och Angelica. Det blev Så ska det låta, Let's Dance och Snakes on a Plane. Ikväll är det hejdå-middag hemma hos Linnea. Mysigt med middag men inte lika mysigt att hon ska åka. Dom andra rackarna ska ut och svänga sina lurviga men jag jobbar ju hela helgen och är förövrigt pank, så det blir nog inget för mig konstigt nog.

Annars då? Jag och Sara har gjort en intresseanmälan om en lägenhet, nu måste han bara svara. jag är så taggad på att flytta!!! I onsdags hängde jag på Terassen. Det var mys. Sen drog jag och Sara i8väg för att roa oss på annat håll, dricka vin och lyssna på Westlife, haha. Dagen efter vart det en fika med Ninni, Carro, Lizette och Sara J som jag inte träffat på evigheter. Ni har varit saknade!

Nej nu är det back to work som gäller, att räkna kassan står näst på tur!



GE MIG SOMMAR!!!

idag är jag glad, bara så du vet

Idag har jag jobbat, inte så roligt att läsa om men det vart en lyckad dag!
Rebecka har (och har haft ett tag) praktik på hotellet så hon var där samtidigt som mig idag.
Fåt tydligen se hennes glada fejja imorn igen. Efter att ha jobbat 10-15 på det ena hotellet
bar det in till Uplandia för att jobba med Sofia 16-20, hej och hå vilka pass. Väldigt roligt att jobba med henne iaf !
Vi är ett oslagbart team när vi väl får något gjort ;)

Har inte uppdaterat sen i helgen så en liten resumé är ju standard. Efter att ha jobbet fredag natt och träffat på den ena skojiga människan efter den andra så vart det lördag och utgång! Platina blev det med en massa underbaringar, vi var en hel jävla massa även om jag tappade bort dom flesta i dimman. Fick säkert lite för mycket alkohol och spårade kanske en aning men det var kul! Tack för en underbar kväll. PUSS

RSS 2.0