whaaat a sunday

Ooh vilken härlig dag ! Jag har fått en massa saker gjorda (en söndag!) Haha kan vara för att den här helgen varit luuugn, konstigt men väldigt behövligt. Började dagen med övningskörning med Papi. Han blev erg några gånger för att han tyckte att jag nästan körde ner i diket men på det stora hela gick det bra.

Efter det blev det ett Afrodanspass på Nautilus. Man skulle tydligen vara barfota och göra olika solhälsningar hit och dit men det var jävligt kul! Dagens rekomendation for sure. Sen mötte jag upp en Köppä som precis avslutat sin dag på BlomsterCity. Vi handlade med oss lite grejer från Hemköp och mös på bryggan ett tag innan vi skulle dra vidare till Luthagen för en lägenhetsvisning kl 6.

De skulle höra av sig imorrn så vi får se. De negativa var att lägenheten inte hade balkong och var lite dyr. De positiva var att Kb och Mickie ska bo en trappa upp i samma trapphus, jo ni läste rätt. GG goes HH lixom.. inte helt fel ;) haha
Skickade iväg ett mail om en lägenhet som var upplagd för en liten stund sen. Hon ringde upp nyss så nu ska vi på en ny visning på tisdag ! Snälla ge mig den här.. Dragarbrunnsgatan 9B är där ni förhoppningsvis hittar mig och Sara snart.

Inte helt fel va?




Ett litet smakprov på vad jag hunnit med i veckan.

heldag på ikea

Det blev ingen grillning igår, lika bra var väl det så kallt som det var.

Istället blev det naturgodis, chips, mycket skratt, fula kort, Desperata hemmafruar och vattenpipa hemma hos Ninni. Så mysigt så ! Idag fortsätter vi att vara mysiga, det blir en heldag på Ikea med Kb, Nin och Reb, Mickis har åkt till jobbet.

Helgen ska bli lugn, riktigt lugn. Jag har gett mig själv alkoholförbud.


ballar av stål


.. är det jag kikar på för tillfället, fast nu vart det reklampaus.
Finns det någon skönare än Martin Soneby? Snygg är han också, och inte lite heller.

Måndagsbarn

Förra veckan vart det ännu en spontan kväll med vattenpipa på tisdagen, dock inte hos mig denna gång. Resten av veckan flöt på som vanligt med lite fika i solen med mysiga vänner och lite träning. en vart det helg och det vet alla vad det innebär. Efter jobbet vart det bowling med girlsen på Bowlaget och sen vidare mot Blue Moon Bar ! Första gången jag var där sen det blev bmb och det var helt okej. Kvällens var lätt Reb uppe på scenen med Crossfire, hon var så mycket bättre än alla dom andra tjejerna, läätt.

Det blev lördag och modevisning på birger, Showroom 09. Ninni hade fixat gratisbiljetter eftersom hon varit där och sminkat modellerna tidigare. Det vart mingel, buffé, lite skumpa och paketutdelning innan modevisningen. Alla fick nåt förutom jag, orkade inte kriga :( haha. Sen drog vi vidare till Svenssons för att möta upp andra vänner, riktigt trevligt må jag säga. Kvällen avslutades med vattenpipa i en annan del av Gränby och mys bredvid Reb och Mickis. Igår var vi lagom bakis och körde lite mys hemma hos mig. Chokladbollar, tv, långpromenad och grönsaker och dip. Jag gillar oss.

Idag har det blivit en runda på stan, kaffe på bryggan, sallad på Cupido och sist träning.

Imorrn är jag såå sugen på grillning, ge mig fint väder nu !




 

nu strejkar datorn så jag kan inte lägga upp fler bilder! faaan. bjussa på en ny dator va, och en iPhone också tack.

 

130409

Helgen har varit full med diverse trevlighter. Fredagen spenderas som sagt hos Rebecca, det var tjejer + gottsundagrabbarna. Det vart en klockren förfest, vidare till Terassen, Bj och sist (och minst) People. Vad vi gjorde där vet bara vi haha, men kul var det nog. Någon som inte hade lika kul var Ninni som blev kvarlämnad på Terassen utan väska & jacka och fick hänga med vakten x antal timmar. Vi splittrade på oss och trodde hon var med på ett hörn vilket hon tydligen inte var.. illa illa.

Dagen efter var jag schleten as hell men det var bara till att tagga till igen. Drog till Sara i Väsby, vidare till en lokal i Solna och sen vart det Allhuset. Även denhär kvällen var lyckad även om jag blev lite besviken på Timbuktu, han har varit såå mkt bättre !

Iallafall, igår vart det kollektiv hemma hos mig. Jag, Ninni, Rebecca, Mickis och Kb satt på min altan, rökte vattenpipa, lyssnade på musik, lagade mat och myste, Underbart , älska oss! Sen så styrde vi upp även denna kväll och fick lite nice grabbesök. Satt på altanen hela natten, spelade Wii Sports och bara garvade. Idag vart det jobb på schemat !


Ny vecka - nya möjligheter



Kom igen nu då..


'

Sitter för tillfället hos Ninni och väntar på att hon ska bli klar med sminket. Veckan har gått fort som bara den ! Jobb mån & tis och resten av veckan har spenderats b.la med Ninni i Stockholm, ett besök hos frissan, mys på bryggan, chillkvällar m.m. Igår var vi ett gäng hos Carro i Skyan, vi lagade middag, spelade "Gör't" och spelade in vår egna skräckfilm som snart kommer upp på Youtube. Vi är allt bra skojiga vi. Snart drar vi vidare till Rebecca som är ensam hemma. Vad kvällen har att erbjuda återstår att se.

Imorgon ska jag hem till Sara J och sen ska vi tagga till Timbuktu och Promoe som kommer till Allhuset med Emil och hans vänner. Vädret är underbart och jag är sugen på grillning men vi får väl se ! Ha en bra helg (och glad påsk förstås..)



Soulja Boy - Kiss me thru the phone

Är låten jag lyssnar sönder för tillfället, gryyym !

Iallafall, Söndagkväll blev det fort och hela helgen har passerat. Grillningen hos Liz var kanon, tack för allt ! Fina vänner och underbar stämning var det verkligen. Igår (..herregud jaa det var lördag igår ! ) så drog jag Ninni & dan ner på stan för en fika på bryggan. Jag gick omkring i t-shirt och idag har jag vinterjacka haha. Kvällen var oklar rätt länge men det slutade iaf med en öl på Terassen där jag träffa den ena roliga människan efter den andra. Idag har det varit jobb 7 -19 och efter det hämtade hela gänget upp mig för sushi i Sommarro. Har nyss kommit hem bio med Ninni, Dan & Niclas. Jag blev tydligen att välja film och det blev en shopaholics bekännelser. Stackars pojkar, haha.


what happens on cinderella, stays on cinderella

Den här livsstilen är inte bra, tur att det inte är såhär varje vecka. På en vecka har jag hunnit med 4 fyllor och en av dom var en kryssning med Viking Line i måndags. Det var jag Mickis, Kb och Sara j och ett gäng spårade killar. Det var en dunderkryssning även om det spårade ur lite väl. Vissa minns mer än andra. Resten av veckan skulle gå i nyttighetens tecken men det började med att Carro kom hem till mig och vi käkade pizza och två påsar chips, och ingen träning alls. Igår jobbade jag till halv elva, fortfarande lite sliten efter måndagens bravader då Rebecca ringer och vill festa. Det slutade med att hon, jag och Mickis drar till en annan del av stan och avslutar vår kväll då vanliga människor går till jobbet. Har nyss kommit hem från stan. Käkade asiatisk & sushi buffé med Reb, Ninni & Lizette. Lizette fyller 20 imorgon och på lördag flyttar hon till sitt kära Götet så det blir grillning hemma hos henne imorgon, kommer bli mys! Du vet att jag och alla andra kommer sakna dig galet mycket, men jag är riktigt glad för din skull ! Vi kommer och hälsar på, det vet du.

Nu sitter jag här nyduschad och redo för nya utmaningar, nästan. Måste bara sova lite först.

Bilder från olika trevligheter kommer sen!

RSS 2.0