Cause you're amazing, just the way you are.

Helgen som varit var allt annat än dålig! I fredags hade vi äntligen vår hejdå-middag med jobbet för Rebecka som lämnat oss för Scandic Anglais. Det blev en trevlig kväll på Riverside med god mat, goda drinkar, vin och världens godaste creme brulée. En sån om dan gör magen glad.. Iallafall så drog vi "ungdomar" till Birger. Det vart jag,Rebecka, Sofia och Anna och ungefär 6 shotsrundor. Riktigt bra kväll och jag mådde tillochmed bra när jag vakna dan efter.. väldigt konstigt.

På lördagen sen så var det bara och bege sig hemåt till mina fina kusiner som beslutit sig för att hälsa på oss hela helgen. Det blev discobowling, middagsmys och Rappakalja i mängder.. det spelar vi snart tjejer!! Det roligaste var att det låg kvar en massa lappar i spelet som vi skrivit när vi var runt 12, sjukt kul.

Nu blir det sängdags. Har varit en lång dag och imorrn är det femkamp med jobbet.

Må bästa hotell vinna!




dags o säga heejråå

Hejdåferren i fredags för tjejerna var bra! Mysigt och träffa alla och dom hade vart så gulliga och fixat speciella texter om en där man skulle sitta, så fick man gissa vilken lapp som var ens egen. Efter de körde dom frågesport om sig själva.. tror jag fick 10/12 rätt iaf, inte helt dåligt :) 

Lite senare invigdes Flurran för första gången i mitt liv, sjukt roligt var det. Efter det låg jag i koma i soffan lördag och söndag, herregud säger jag bara. Annars har den här veckan bestått av jobb och mys. Comeback på gymmet idag också, kändes skönt.

Kom på att i November händer det ju faktiskt lite grejer också:

2 Nov - Möte på Läkarhuset. Mer om det sen.

6 Nov - Min födelsedag :D

* Nov - Uppkörning bokad!

24 Nov - Oskar Linnros på Katalin!

YEY! Puss!

.

http://www.bloglovin.com/blog/105748/linna?claim=8mbjxxx3chx




lite updates från ett regnigt Storvreta

Igår efter mysig dag på stan med min fina mötte jag upp Sofia för en fika och shoppingrunda. Vi mumsade morotskaka och jag fick med mig lite mysiga stickade grejer hem. Vi gjorde sallad med räkor,avocado,fetaost, mango och massa annat gott till ett helt fotbollslag så Sara occh Linn kom över och fick smaka dom med!

Idag har jag redan hunnit jobba 7-10 och om några timmar ska jag tillbaka igen för kvällspasset 14:30-22:30, det gäller o ligga i :)

Imorn är det hejdåferre för Mickie och Rebbe som flyttar till Teneriffa redan på måndag. Ni anar inte hur saknade ni kommer bli.. och vem ska jag nu få höra allt roligt skvaller ifrån?
Temat är iallafall Trash, alla ska pimpa sin egen sopsäck som man ska ha på sig.. Jag gillar idén men mitt huve är tomt på ideér haha. Hursomhelst, jag är taggad!

RSS 2.0