Inte långt kvar..

Nu byter jag blogg, istället så äre här det händer :

vifeem.blogg.se.

Don't miss it !

Väntar på dom andra som ska komma hit, dom borde vara här snart :) sen drar vi härifrån vid kl 4 inatt. Ses i sommar då!

LOVE


dagen före allt händer

Idag har jag varit duktig och bokat och betalt Inkaleden, helt klart äre. Happy me! Drog på mig en solning också, lagom till lördag! Uträttade lite ärenden på Gränby C, b.la. en adidasväska som jag ska ha som handbagage när vi åker. Skitsnygg!

Kvällen har spenderats på Hotell Fyrislund med Scandic och alla andra hotell i Uppsala. Dom har nämligen en minigolf-bana i källaren så dom utmanade alla Uppsalas hotell på en golftävling! Lite mat, mingel, bubbel, tipspromenad och tillsist tävlingen. Riktigt trevlig kväll!

Ska snart krypa ner i min nybäddade och vänta på att min sista arbetsdag börjar. Helt sjukt är vad det är.. shit alltså. Innan jag går hem imorgon ska alla fika för mig. Min chef har sagt till att dom ska ställa fram massa fruktfat också eftersom jag mer är en frukt-tjej än en tårt-tjej, haha. Den tackar jag för!



Och du, jag saknar dig redan..

'

En dag med förjävliga surtanter, kalla tår och försenade bussar fick en helomvändning när ett paket kom på posten. Fick mina grejer som jag beställt från H&M. En byxdress (assnygg & asskön), söta blommiga bikinitrosor och en rosa bikini, perfekt till min bränna jag ska skaffa mig.

Förövrigt har jag nyss suttit klistrad framför PH-finalen, som alla andra antar jag. Rätt par vann helt klart! Vad hade jag tagit mig till om jag skulle varit hemma hela vintern nu när det är slut? Tur att jag inte behöver tänka på det.

Gonatt!

RSS 2.0