svensk sommar när den är som bäst

Mycket som händer men ändå inte lixom. Älskar Sverige sommartid iallafall.
3 jobbnätter, midsommar, BJ och en massa sol och bad har passerat. Midsommar var oerhört mysigt i en sommarstuga ute i Östhammar med ett skönt häng följt av Öregrund senare på kvällen. Ganska kaosartat därute, inte lika trevligt.

Idag, efter en springtur i solen lånade Mickis minibussen och vi körde en heldag ute Fjällnora med hela hänget + lillasyster och Mickis lillebror. Åkte trampbåt, hoppa i hopptorn, hade picknick och bara schtekte. Kvällen bjöd på Spanien - Portugal på Flurran. Riktig mysdag. Imorrn äre jobb från 14:30 som gäller men innan dess äre tänkt en runda på IKEA!

Juste, fick nyss ett samtal från Carro också. Efter 6 månader ska jag äntligen få träffa henne, hon måste bara komma hem från Peace & Love då förstås. Jag är glad :D


Söndag

Änsålänge har hela helgen varit underbar, och speciellt igår! Fixade träningskort med Köppan så vi solade & tränade (Typ första gången sen i januari). Sen käkade vi en Cupidosallad nere vid ån och fyndade en massa på rean!

Kvällen skulle bli lugn och nykter hade vi planerat, kanske gå ut och käka, ta en alkoholfri drink.. vem försökte jag lura? Det fick bli en sväng på Systemet sen chillade hela hänget hemma hos oss innan vi drog till Stadsparken en stund. Efter det mötte vi upp Liz och hennes man på Fram to the Ficka och sen blev det Birger!
Smög in på en okänd lista tack vare Julia, det gjorde vår kväll!

Just nu sitter jag ensam hemma medans mina sambos jobbar. Sitter och väntar på Sofia som ska köra mig till Björklinge. Tanken var grillning men nu har det börjat regna så vi får se..

Ciao!

Long time no see

Ja verkligen! För lång tid har gått för att jag ens ska veta vart jag ska börja.. Tänker inte riktigt säga något om resan, allt och lite till hittar ni som sagt på vifeem.blogg.se, men jag kan säga att det har varit fyra underbara månader med 4 underbara vänner! Vi har träffat så mycket människor som jag såå gärna vill träffa igen, gjort sjukt roliga saker, sett en hel del och fyllt på med oslagbara minnen för livet.

Och nu då? Jorå mycket har hänt här hemma också, mestadels bra! Jobbar på gamla jobbet, har flyttat in på Studentvägen 23 med mina pläppies Kb och Mickis och spenderar en hel del med alla underbaringar vi lämnade hemma! Utgång var och varannan dag, Sydamerika-livstilen fortsätter .. ;) Haha

Just nu sitter jag och vänner på Köppä, Sofia och Liz. Det blir chill här på nån gräsplätt i det sköna vädret med en massa vin och sen drar vi till Riverside. Imorn är jag ledig! Pörfect.


// Pläp





RSS 2.0