Ledig lördag

Mina hjärtan var hos mig igår och planerade lite så nu vet vi hur vi ska boka Inkaleden. Jag tar tag i det och bokar idag eller imorgon när jag fått allas passnummer. Det var lixom det som saknades, så nu hoppas vi att det går vägen! Det är en grej vi bara inte får missa!

Nu har jag precis unnat mig en liten bränna, brynfärgning, tandblekning och snart ska jag färga min fula utväxt. 
Glöm inte att det bästa du har att investera i är dig själv :)

Man skulle nästan kunna tro att jag ska ut ikväll, men nej det ska jag nog inte. Får se vad alla är sugna på när dom slutar jobba.. Men känns som att det kommer bli en lugn helg.

Förresten så rekommenderar jag verkligen ansiktsbehandlingen jag gjorde! Hon polerade huden med nån typ av kristaller och min hud har aldrig känts så mjuk.. Try it!


 



Inkaleden, ni ser ju.



Exakt 2 veckor kvar idag!

Herregud vad tiden går fort.. Tur att vi kommit några steg närmare i förberedelserna också. Igår vaccinerade vi oss mot svine fluue och drack koleravaccin så det stod härliga till. Smakade hallonläsk tyckte jag, kanske nåt man borde testa oftare? Hann även med en mysig middag på Rififi och jag har köpt en klänning till vår hejdå-fest den 6:e. Den är to die for, jag lovar. Men det får ni se då.

Min 4-dagarsledighet är över och jobb står på schemat fram tills på fredag. Men jag klagar absolut inte, ska ju inte jobba på minst 4 månader sen så de är lugnt, haha.

I lördags blev det inte chill någonstans. Vem försökte vi lura när vi sa att vi skulle dricka lite vin på Terassen? Vi blev medlurade på en helkväll på Saluhallen. Riktigt skön kväll!

I söndags vart det planering av resan hemma hos Mickis och lite fotografering till vår blogg vi ska ha tillsammans på resan..

Ni glömmer väl inte att följa oss? Adressen är
vifeem.blogg.se

Imorgon ska jag på ansiktsbehandling. Microdermabrasion kallas den och peelar huden och får bort ojämnheter i hyn.. vem vet, jag kanske blir en helt ny människa? Vi får se!

Måste ju såklart bjuda på helgens vimmelbild också haha.. vi kan dedär vid dethär laget. Den schlitna looken bjuder jag på;





Pussipuss!


Mysipysmys

Mysig dag igår. Först spinning, sen lunch på Årummet med Rebecka i flera timmar. Vi hämtade upp Köppä och Kb för ännu mera mys. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar så att hon kan skjutsa in mig till stan. Ska gymma lite med Pee. Ikväll ska jag träffa trion från igår & Sara J. Blir lite vinhäng på Terassen eller Oasia eller nåt sånt. Får se vart kvällen tar oss helt enkelt.  Mina vänner, ni gör mig så glad.





Förresten, nämnde jag att jag är ledig fredag, lördag, söndag OCH måndag? Det gjorde jag säkert, men iaf. NICE


21.01.10

Kom precis hem efter att ha unnat mig en solning efter jobbet. Bangade på träningen idag men jag var på världens jobbigaste Spinning Intervallpass igår och imorrn äre på't igen så jag behöver inte va besviken på mig själv. Så skönt o va tillbaka på gymmet och jag ska hålla uppe dehär, det lovar jag mig själv!

Har tryckt i mig en hel mango själv såhär precis innan middan och sen ska jag läsa min nya SOLO. Mango kan vara världens godaste frukt och SOLO kan lätt vara världens bästa tidning. Ni hör ju!

Förövrigt är jag ledig fredag, lördag OCH söndag... Det är LYX! Om vi orkar blire utgång men det lutar nog mer åt bio imorn.. fast hur jävla svårt ska de va o få tag på biljetter till Avatar 3D, tell me ??!

För mycket tankar i mitt huvud.. jag är nervös, glad, svävar på moln samtidigt som jag är jävligt stressad. Meditera är precis vad jag borde göra, synd att jag inte vet hur man gör.




intoxication of a certain kind..

Sitter i mjukisdressen och lyssnar på Intoxication som förr i tiden, Sofia borde joina mig om ett tag. Självklart blir det en helgresumé. Lever man för helgen så gör man, haha.

Jobb ifredagskväll, sen joinade jag mina brudar hemma hos Ninni. De hade lite spel & vinkväll så jag hade med mig en ny favorit, Mousserande jordgubbsvin. Det får bli dagens rekommendation..  smakar som en blandning av vin & cider, lite halvtorrt och inte för sött. Muuummma sa jag. Jag och Sofia drog ner till Terassen där Julia och Linda hängde. Mycket trevlig kväll!

Sen blev det lördag. Övningskörde lite och handlade nödvändigheter till resan på Gränby C. Några spontana planer senare skulle kvällen spenderas med min fina vän Sara Köppä. Det var galet längesen jag umgicks med henne bara hon & jag. Vi styrde våra high-heels mot förfest. En riktigt trevlig sådan dessutom. Efter det drog vi alla till Saluhallen och Birger, det är tydligen så man gör, haha. Hursomhelst, riktigt bra kväll.
Spårat som vanligt, men annars är det väl inte vi.
Med det tackar jag för mig. Hejs!


Bjuder på gårdagens enda bild;






och så den låten förstås.. jag dör


100112

Sådärja, back on track! Blev en ledig helhelg tillslut, väldigt behövligt. Jobb igårkväll blev det iallafall, måndagkvällarna är aldrig roliga. Helt slut är bara förnamnet. Gårdagen var ändå helt okej eftersom jag fick med mig lite smått o gott från rean. B.la shorts och 3 par skor, riktigt snygga dessutom. Tänk vad lite shopping gör en glad för stunden ;)

Idag har jag varit ledig. Såå skönt! Har fixat ett nytt pass, betalat min reseförsäkring och umgåtts med mina fina Kb, Mickis och Julia. Hann även kika in hos Köpp och Ninni för lite skitsnack och kaffe inne på Parfymeri L. 
Hon ska ju faktiskt också ut och upptäcka världen i ett par veckor. Vi ba drar, en efter en verkar det som.  

Nu blir det fortsättningen av So You Think You Can Dance och efter det.. Paradise of course ! I'm hooked.

Imorgon; sovmorgon. WIHOOO

 

sol och värme. precis som livet ska va.


1 month to go

Det är så tråkigt att vara sjuk. Kom hem från jobbet i förrgår helt död och de senaste 48 timmarna har jag inte gjort så mycket annat än att sova. Man är helt fast hemma, fast det är lite skönt på ett sätt också.. Har sjukanmält mig för imorgon, får se om jag orkar jobba på söndag. Jaja, nog pratat om det. Om exakt en månad befinner jag mig ju på en helt annan plats på jorden. Starten går i Brasilien och jag kommer inte hem förräns det är sommar här! Jag har fortfarande inte fattat det fastän allt är klart med jobbet och så nu. Kommer bara få jobba extra när jag kommer hem, men jag är så glad att jag valde att åka. Helt sjukt.. kommer bli grymt. Jag är så lycklig!

Jag, Sara Kb, Mickis, Rebecca & Alexandra. :)

Någon som har missat att det är 2010? Nee tänkte inte det va..

Mycket har hänt sen sist. B la en mysig jul hemma, Juldagen som även var Sofias 20-årsdag och Nyårsafton.
Sofias födelsedag firades hemma hos henne med mat, tårta, paket och alkohol i mängder. Hela sällskapet splittrades men jag, Carro och Liz körde en kväll på VIP. Mycket otippat som resten av kvällen, ja.

Nyårsafton firade jag med en god middag hos Linnea Pettersson. Vi var ett gäng på 7 tjejer som firade tolvslaget hemma och drog sen mot Vedala. Det vart en efterfest där jag låg på golvet och snarkade i några timmar totaldäckad för att sen dra hem och sova, alltid lika kul när det blir för mycket av det goda.

Iallafall, helgen har varit lugn i övrigt. Blev en efterlängtad kina/sushibuffé på Dragon Palace igår och sen lite mys hos Dan och Ninni. Nu tackar jag för mig. Imorgon har jag lite att stå i, är nervös..


RSS 2.0