'


Gårdagen först;
Har klickat hem "Bonniers Trafikskola 2009" så den ägnade jag hela min förmiddag åt. Drog mig sen in mot stan för en fika på Storken. En runda på stan där jag köpte en tröja och ett par nya älsklingar, världens snyggaste skor som jag var så himla värd. Sen blev det myskväll i Fålhagen med sushi, naturgodis, en massa mysiga vänner och alla fick nog magkramp av Scary Movie 4. Hade verkligen fått för mig att det var den sämsta i serien men igår var den verkligen inte det! Idag vart det en lunch på Årummet med S&S innan jobbet 14.30 - 22.30.

Ååh vad jag älskar spontana grejer.. haha höhö hihi hehe AAAH kommer bli lovely!

livet blir bättre när man vet var man ska

tjohooo! Nu sitter man hemma i storvreta igen som en annan nörd. Men jag ska inte klaga så mycket, mitt rum är faktiskt målat i en fin matt rosa färg och ommöblerat! Ni vill jag bara åka till IKEA & Household och inreda lite.. Att jag lovat mig själv att aldrig mer sätta mig på dendär äckliga bussen igen är en annan femma, jag kan ju faktiskt inte gå hem längre.

I fredags var vi bjudna på coctailparty hemma hos Caroline så fin. Alla var uppklädda till tänderna, snittarna & drinkar var aaasgoda (ja verkligen asgoda) och det var hemskt trevligt. Några gick ut men de flesta stannade kvar tills sent. Resten av helgen jobbade jag och packade och städade ur lägenheten. Nu är jag hemma som sagt, de är nu ska man ska satsa på körkort och spara pengar. imorgon är en ny dag.. och jag är LEDIG!!

Nu ska jag dricka thé och se vad TV3 & Kanal5 har att erbjuda. Två kanaler jag har saknat väldigt mycket.


rainy days

Precis hemkommen ifrån stan. Det blev ett spinningpass, ett par nya jeans eftersom att de jag hade gick sönder och en fika på Storken med Jonte mfl, like the old days. Det var mys! Nu ligger jag och lyssnar på Lisa Nilsson, min favorit när jag var sisådär 8-9 år.. nostalgi är allt bra härligt ibland. Tvättstugan är bokad och när regnet vill dra härifrån ska jag handla. Har aldrig varit nå stort fan av regn, man ser så äcklig ut.

Helgen har bestått av alldeles för mycket jobb och alldeles för lite sömn.
I fredags sket vi i kräftorna och körde en tjejkväll med middag,vin, & kortspel. Vi drog vidare till Terassen senare. Klockren kväll & underbart att ha nästan alla tjejer där! I lördags däckade jag i soffan efter jobbet och i söndags såg jag och sambo äntligen Baksmällan på bio. Den var lika bra som alla
sagt!








just get back when it knocks u down..

Sådärja, here we go again. Den senaste veckan har varit mysig som veckorna brukar. I helgen vart det ett kärt återseende; Lännabadet. Det vart sol, bad, picknick och hopp från klipporna dagarna långa. Ett annat kärt återseende blev det när Lizette kom hem. Vi har hunnit med en hel del catch-up allihopa. Jag har varit ledig idag, är ledig imorgon med och då kommer den efterlängtade lönen, äntligen! Det verkar bli kräftskiva hos M & S imorgon och det tackar man ju inte nej till !

Fortfarande ingen ny lägenhet men en jävla massa drömmar och mål...
Allt har sin tid men inget blir av om man inte ger sig fan i att ta tag i det!



Nu; ett nytt avsnitt av SATC & Carro är på ingång!

.

För mycket i huvudet, kan inte sova så vi kör en liten uppdatering. Helgen kom, helgen gick. Blev en nykter snabbvisit på Birger, jobb & mys med Sambo. Måndag, tisdag har passerat med jobb & lite andra trevligheter. Idag har jag varit ledig, otroligt skönt. Dagen har spenderats in the middle of nowhere, närmare bestämt på Berkingebadet. Det var en ny upptäckt och den var mycket uppskattad av mig, min lillasyster och Sofia, mamma tyckte nog att det var lite mysigt hon med. Det är en sjö där dom byggt upp vattenrutschkanor där kan man kan åka med däck, fritt fall-rutschkana, hopptorn, servering o annat mys. På kvällen körde jag, Sambo och Sofia en liten grillning i Heidenstam, man måste ju ta vara på det fina vädret.

Ta vara på dig själv, du är det bästa du har. Du kan inte älska någon annan förrän du älskar dig själv.
Nu tar jag tag i det här, jag ska bara lyssna på mig själv, bara göra det jag känner för & behöver, ingen mer skit.
Tack & hej!


RSS 2.0