fredag

Andra lediga dagen, bara det att ingen annan är ledig än på några timmar så det blir lite me-time. Igår vart det en heldag med fika på Årummet med tjejerna, en runda på stan, träning & solning. När jag kom hem skulle Sambo lämna mig för att dricka rosé på okänt ställe så det blev jag och Harry P. Väldigt skönt att ta det lite lugnt måste jag säga. Nu har jag precis betalat in hyran och är fattigare än en kyrkråtta. Tur att man jobbar i helgen så att man inte har tid att spendera några pengar. Idag fyller Mirja år och det ryktas om att vi ska fira henne, ett tag kan man ju hänga på iaf !

Den största frågan just nu.. flytta hem eller inte? Klarar verkligen inte av att bo hemma igen nu när man väl flyttat en gång, samtidigt som det skulle vara bra att bo hemma och kunna spara en massa pengar.. Någon som har lägenhet att hyra ut kanske?


I'm so glad that you're around

Måndag igen. Frukost framför SATC-boxen är en bra start på dagen! Har sovit ut lite extra för ikväll ska jag jobba natt, skoj! Borde väl egentligen sova lite till men Mickis har precis kommit hem från Grekland och jag måste ju höra alla smaskiga detaljer! På det blir det lite spinning också, det var längesen. Igår vart SATC, mys hemma, sushi, påfyllning av kylen och ännu mera mys. Underbar dag.

Jajemen, helgen då? Det blev grill, rosé med fanta, allsång och femkamp hemma hos Sofia. Det vart en mysig förutom att lag nr 1 fuskade lagom mycket och kastade äpplen på oss under tävlingarna, jorå vissa av oss har nog några blåmärken sen i lördags. Iallafall, de flesta av oss drog ut, Saluhallen blev det tillslut. Det var en riktigt bra kväll förutom att vissa människor aldrig slutar att förvåna. Eller vad säger vi?

Lite smågrejer som sätter guldkant på tillvaron har dykt upp lite då & då, jag gillar't. Jag har världens bästa ladies och 1 september blir en resa av.. SÅ VÄRT.

  
  
 
 
  

konsten att bara vara med sig själv

Idag är jag ledig! Så sjukt skönt efter den här kaosveckan på jobbet.. jag är helt slut, både i benen och huvet. Idag är en dag där jag får göra precis vad jag vill. Tror jag ska ut och springa, tvätta (?), luncha med Kb och sen dra mig ut mot Björklinge för grill & chill, Utgång? Kanske. Förutom att jag är slut som artist så känns allt väldigt underbart! =)

Igårkväll kom jag hem sent från jobbet så det var inte en tanke på att hitta på nåt, satte på SATC-boxen och käkade lite glass insvept i mitt täcke, jag hade sällskap av Carro på andra linjen som gjorde i princip detsamma så jag var ändå inte själv.. det var längesen jag inte gjorde någonting och det var så himla skönt.. tror jag ska bli nya hemmatjejen, varje dag.



älska oss.

Sen uppdatering, as usual. Köpenhamn var underbart! Det vart barhäng, mys på uteserveringar med sköna människor vi träffade där, en heldag på Tivoli, shopping och utgång. Så sjukt skönt och bara komma bort ett tag, även om det bara var för några dagar. Folk där var så öppna och härliga (när man väl hörde vad dom sa)

Det blev hemgång på lördagen, lagom trötta & bakis satte vi oss på flyget med en cider. Vi begav oss mot Upptåget som skulle föra oss till Skyttorp och Ninnis päron. Det vart en otroligt lyckad kväll, det kan vi nog alla hålla med om. Ninnis släkt, alla vi tjejer, killar, gitarr & sång, middag, paketöppning, förkrök och bara mys på deras altan! Sen fick vi alla oss en överraskning när Liz kommit hela vägen från Göteborg, det var så underbart så. Kvällen förde oss till Birger, väldigt lyckat även där. Jag blir glad bara jag hänger på hela förra veckan.. måste göras om, ofta.

Den här veckan är det jobb som gäller mån - fre. Har jobbat kväll alla dagar förutom igår då jag jobbade förmiddag. Min lediga kväll firade jag med rosé på Vedala och sen utgång på Birger med Pee & Emma. Väldigt spontant gjort av oss, och otroligt lyckat var det med, härligt härligt. Vi irrade runt på min cykel ett bra tag, vi kom väl hem sisådär 5 på morronen.

I helgen blir det grill i Björklinge, NICE. Idag är jag glad!





copenhagen

Precis slängt ner det sista, allt förutom datorn förstås. Ska dra mig ner mot stan om några minuter och möta Sofia. Det blir lite shopping medans vi väntar på Maja sen nästa stopp Arlanda! Lönen har precis kommit (jaa jag är lite speciell och får lönen den 15:e) så allt är som det ska! Det enda som är lite oklart är vilket av Scandic-hotellen vi ska bo på, Sofia har nämligen bokat två och vet inte vilket av dom som är billigast eftersom danskar pratar som att dom har flera kg gröt i munnen. Det visar sig!



För nästan exakt ett år sen på ett helt annat ställe.

semestervecka

tja! nu sitter jag här i min ensamhet och försöker få bort det sista som finns av min sjukdom med lite honungste. Igår spenderade jag min kväll med volleyboll & grillning i Graneberg med mitt häng och lite annat folk. Mys! Det har vart full fart hela veckan med jobb 7 dagar i streck + utgång ons, fre & lör på det. Inte en lugn stund för mig och mitt häng med andra ord! Onsdagen på Birger var väldigt rolig, fredagen bestod av Terassen och efterfest till morgonen, trevligt värre. I lördags hade vi tröttnat på Birger och Terassen så det fick bli Platina istället. Det var väldigt trevligt det med. Vi började kvällen med middag hos M & KB och slutade på samma ställe.

I förrgårgår kom min mamma och mina syskon hem efter tre veckors semester så jag hälsade på dom i Storvreta. Blev ompysslad och fick riktig mat, mammor är allt bra ibland =) Jag, Maja och Sofia har bokat en resa till Köpenhamn, ons - lör! Det blir perfekt! Shoppa, gå på Tivoli, köra lite sightseeing och uteliv. Lagom till att vi kommer hem på lördag så är det Nin's 20-årsdag som ska firas med middag & utgång. Kan det bli bättre? Svar neeej.

Föresten, Carro har kommit in på Hälsoturismutbildningen hon sökt. Grattis min vän, jag är stolt över dig! Det ryktas om att dom har snygga skidlärare där så ni vet vart ni hittar mig i höst..







blandade favoriter .. =)

sjuksjuksjuk

Idag har jag jobbat kväll, likaså igår. Jag är sjukare än sjukast men det hindrar inte mig!
Idag har Alle färgat mitt hår, det hjälpte nog litegrann. Imorgon är det jobb till halv elva som gäller och sen blir det en utgång på Birger, against all odds! Nu borde SamboSara strax kliva inför dörren tror jag.. Har saknat henne förstår ni, och jag träffade henne så sent som igår. 

Godnatt!


slut på semestern part 1

pga för dålig uppdatering orkar jag inte sammanfatta allt för mycket av vad jag har sysslat med på den senaste tiden. Peace & Love var hett Bokstavligt talat. Vi dog typ av värmeslag men det var ändå en kanonvecka.. Vi var ett stort gäng med blandade sköna människor. Min höjdpunkt på veckan var alla våra sköna nattliga rundor runt campingen då vi träffade massa skönt folk, när vi stog och dansade på grusplanen vid discotältet a.k.a hamburgerståndet mitt i natten, när vi alla var samlade på Hoffmaestro och givetvis GENTLEMAN, jag dör för dendär karln.. vilken röst. Hade redan sett honom en gång men denna gång var helt klart bäst. Nu är jag jättesjuk och har varit det enda sen jag kom hem, likaså alla mina vänner. Tillochmed dom som inte var där har blivit smittade.

Denna vecka har bestått av sol & bad i Graneberg, utgång x3, Snerikes i tisdags, Bj i onsdags och Bj igen i fredags. De två senaste gångerna var nycktra för min del, väldigt skönt i efterhand & speciellt när man ska upp och jobba dagen efter. Igår vart det myskväll med ostbricka, fruktsallad och film hos mig & Sambo. Carro, Sofia & Anki var gäster.

Som sagt, slut på semestern för ett tag men jag och Julia spanar på sista minuten tills nästa vecka.. JAG VILL!!






RSS 2.0