it's a lovely day

Riktigt härlig dag! Först tog jag mig en springtur och unnade mig en solning, sen in mot stan för att möta upp Sofia & Ninni. Det blev en latte och en runda på stan. Plockade på mig ett rött läppstift (riktigt snyggt faktiskt), en kofta och ett gulligt hårband/pannband att värma skallen med. Sen åkte jag hem och lagade middag och en smaskig efterrätt till mina barn. Egentligen så är dom inte mina barn utan mina syskon men ibland känns det faktiskt inte som det.

Ha en trevlig kväll gott folk, blir en tidig kväll för min del.

Saknar Carro, tur för mig att hon kommer hem på torsdag!


söndag


Har precis tittat på sista avsnittet av Idol.. blir alltid så rörd när jag kollar på Idol, en känslig tönt som jag är. Själva grejen att dom sjunger så fint, uppfyller sina drömmar och att jag själv så himla gärna skulle vilja vara med. Men man kan ju alltid drömma.

Har även hunnit med en springtur och en solning idag. Min mobil är tankad med en massa ny bra musik så det gick kanon o springa ! Så himla peppande med bra musik, den gör typ halva jobbet. Helgen annars har varit luuugn. Jobb och myskväll i fredags och pappas 43årsdag igår. Han och mamma hade köpt en massa goda grejjer som musslor, krabba, räkor och sånt så man satt väl mest o åt hela dagen. På kvällen kom Linnea P och hämtade mig för lite onyttigheter och "Step Up" hos henne, Köppan joinade också! Kvällens roligaste var nog när Sara ramlade handlöst från trappsteget på Linneas altan, hon hade händerna i fickorna så hon kunde inte ta emot sig alls. Jaa jag vet, det låter inte alls kul och jag låter bara skadeglad men jag skrattar fortfarande för mig själv när jag tänker på hur kul det såg ut. Förlåt Sara, du vet att jag älskar dig även om du är klantig ;)


Mamma har precis lämnat oss för en hel vecka nästan.. hon skulle iväg och jobba och kommer inte hem förräns på fredag.. hur ska detta gå? :O




Min vackra mamma!


driving one of your cars

Fika igår med mystjejerna + lite inhandlande av fina grejer till garderoben. Jag älskar mitt rum förresten! Fixade lite till när jag kom hem så nu skulle jag kunna hänga här för jämnan.. saknas bara lite smågrejer.

Idag är min sista lediga dag och då står spinning på schemat. Efter det blir det lunch-date med Julia, det var lääängesen nu, inte okej ! Storken  skulle inte kännas helt fel i det här ruggiga vädret. Pratade lite med pappa angående körkortet. Det lär vara mitt inom en snar framtid! Jag frågade hur mycket han ville hjälpa till med och då sa att han att han kunde betgala det. Blev så himla glad.. det hade jag aldrig trott ! Dom  har sagt förrut att dom skulle betala det men det var ju innan man började jobba en massa.. Anyway, jag tackar & tar emot. Och ni, watch out !

if you can dream it you can be it '

Så var denna vecka snart slut. Har haft en helt vit underbar helg! Premiären av "Flickan som lekte med elden" i fredags med mina raringar. Mycket bättre än ettan om du frågar mig, man satt ju med händerna framför ansiktet en o annan gång.. Igår satt vi & njöt av solen på Årummet sen drog vi hem till Rebecca för lite film-mys & lite
planerande av vår framtid. Kom nyss hem från ett spinning-pass & en kaffe med Köpp. Det var det bästa spinningpasset hittils.. man kände att man levde! Efter det tog vi hand om oss själva över en hårinpackning i bastun, gud så skönt! Just för tillfället känns allt jävligt bra faktiskt ! Lite saker att ta tag i men jag är på god väg..




Löning, wiiho !

Löning idag, jag är ledig, solen skiner, jag har sovit ut & spenderat hela förmiddagen med min nya SOLO som ramlat ner i brevlådan. Skulle vilja sammanfatta det som en väldigt bra start på dagen ! Om en liten stund ska jag ut på en springtur med min mamma och fräscha upp det lilla jag har kvar av min bränna. Sen bär det av till IKEA för lite shopping till mitt rum, det kryper i fingrarna!


you had me at hello

Jahaja, en vecka sen vi kom hem nu då. Och ingen uppdatering heller såklart. Veckan har b la bestått av jobb, träning och kvalitetstid med mina underbara vänner. I torsdags fotade jag min mamma hela dagen. Hon gör sina egna kläder så jag lånade P's systemkamera, slingade & plattade mammas hår, noppade ögonbrynen, sminkade henne o jaa hela kitet. Hur fina bilder som helst, såg ut som att jag var ute och fotade med min storasyster..

Anyway, sen i fredags fortsatte jag, Sara & Carro (jaa hon har varit hemma under helgen!) i samma spår och tog lite mysiga bilder vid Ekeby kvarn. Jobb hela helgen men hann ändå med en rolig kväll i lördags med mina raringar. Började kvällen i Heidenstam och fortsatte vidare mot Hyllan. Väldigt kul, mindre kul var det igår. Helt död i kroppen och halsen säger ifrån så det var extra behövligt med ledighet idag. Trodde jag skulle få den också men fick ett samtal nyss om att min kollega blivit magsjuk så de är bara att ställa upp ! Behöver pengarna dessutom. Tjingeling !


  








when I say Ayia you say Napa

Kom hem från Ayia Napa för några timmar sen.. Jag säger bara galet, spårat, roligt, mysigt, varmt & alldeles underbart ! Mer bilder och sånt kommer sen.. Hursomhelst, det var såå värt att åka nu. Resan blev billigare än tidigare i sommar men de va fortfarande stekhett och en massa folk överallt, hihi.

Nu är det sängen som gäller.. back to the normal life.. känns helknäppt. Vart är Sara & Sara ?

Veckans Låtar är garanterat;
Sexy Bitch, I Gotta feeling, Sex is on Fire & I know you want me !



RSS 2.0